-->

Mi az SDI?

Az SDI 1999-ben alakult és nőtt ki a legsikeresebb technikai búvároktatási szervezetből a TDI-ból (Technical Diving International), amely specializálódott a bonyolultabb technikai merülések képzésére.

A Scuba Diving International (SDI) mára az egyik leggyorsabban növekvő sportbúvár oktatási szervezet a világon. Világszerte elismerten az egyik leginnovatívabb sportbúvár képzési rendszert dolgozta ki és tagja a Világ Rekreációs Búvár Képzési Tanácsának (WRSTC). Az SDI törekszik arra, hogy a képzési rendszere, minden területen, meghaladja a globálisan felállított búvárképzési követelményeket.

SDI átfogó sportbúvár képzést kínál minden területen, így az új érdeklődök és a képzett tapasztaltabb búvárok számára is. Az SDI az első olyan oktatási szervezet, amely megköveteli a hallgatóitól a búvár komputer használatát már az OWD tanfolyamtól kezdve. A búvár komputerek korai használata és a velük történő tapasztalatszerzés lehetővé teszi a hallgatók számára a biztonságosabb, stressz mentesebb merüléseket. Az SDI támogatja a Nitrox használatát már a kezdő búvár színtől és a TDI-ban használatos modern búvárfelszerelés konfigurációt. Az SDI azon kevés könnyűbúvár oktatási szervezet egyike, aki támogatja a Solo Diver programot, ahol a tapasztaltabb búvárok számára megtanítják, hogyan kell kezelni a vészhelyzeteket, vagy miképpen kell megakadályozni azok kialakulását, mielőtt azok megtörténnek. Ez csak pár példa az innovatív búvárprogramok köréről, amiket az SDI a búvárok számára nyújt.

A búvárkodás állandóan fejlődik. Amíg számos más szervezet leragadt a múltban, addig a mi csapatunk előretekint és igyekszik továbbra is a búvároktatás éllovasa maradni. Szeretnénk, ha a búvárkodást a család valamennyi tagja a legteljesebb mértékben élvezhetné. Mi, az SDI-ban valamennyien búvárok vagyunk és a sport iránti szeretetünket, élményeinket szeretnénk minél szélesebb közönséggel megosztani. Kérjük, tekintsd át az SDI programok sokszínűségét és csatlakozz hozzánk ebben a szenvedélyben!