-->

Jacket (Búvármellény) szerviz

0Ft ÁFA adóval

Amennyiben szakszerűen szeretnéd búvár mellényedet szervizeltetni, akkor jó helyen jársz.
Ha problémád van a búvár jacket-eddel és azt tőlünk vásároltad, úgy azt bármikor hozhatod szervizre és mi elvégezzünk annak szakszerű javítását.
Ha neked Cressi Sub, vagy Aquastar búvár mellényed van, akkor a javítás bármilyen fajtáját el tudjuk végezni, mivel közvetlen kapcsoltban vagyunk a gyártóval.
Ha az Aquastar búvár mellényedet a mi botunkban vásároltad, nem régebben, mint 1,5 év, és a probléma nem a te hibádból következett be, úgy a javítás ingyenes számodra.
Ha a Cressi Sub búvár mellényedet a mi botunkban vásároltad, nem régebben, mint 3 év, és a probléma nem a te hibádból következett be, úgy a javítás szintén ingyenes számodra.
Bármilyen más gyártó búvár jacket-jét is tudjuk szervizelni, ha a szükséges javítás a szelepekre, inflátor fejre, vagy bármely cserélhető alkatrészre vonatkozik.
Amennyiben a búvár jacket felfújható része sérült, szakadt, úgy a javítás kivitelezhetősége teljes mértékben a sérülés mértékétől függ.
Általános búvár jacket szerviz meghibásodás nélkül: 4.000 Ft Búvár jacket szerviz meghibásodás esetén garancia nélkül: A költségek a javíthatóságtól és annak mértékétől függenek.